המקום
www.ha-makom.eu       בייה     

 Laatste Nieuws omtrent oorlog

Israel heeft NIET het ziekenhuis in Gazastad gebombardeerd!
Er is zoals ook te verwachten was  overduidelijk bewijs geleverd door het IDF, er is zoals vele ook op het journaal hebben kunnen zien zelfs een filmverslag. Één daarvan is vrij snel neergedaald kwam terecht op hun eigen gebied, op het parkeerterrein van het ziekenhuis. Er is inmiddels ook een  telefoonopname tussen hamas leden, die zelf zeggen dat de raket weliswaar niet van hen kwam, maar van Isl. Yihad, een aantal honderd meter achter hen, nog maar eens het bewijs wat deze terroristen anderen aandoen alles voor hun zogenaamde zaak.
Ook is er geen krater te zien, wat een Israelische raket zeer zeker zou veroorzaken.
Een dramatisch en  verschrikkelijk leed werd op hun eigen bevolking losgelaten , echter was het wel zo dat niemand  Israel daarover te juichen stond , dit in tegenstelling door hamas aanhangers over de gehele wereld die al feestend de straat op gingen nada in Israël deze onmenselijke daad had plaats gevonden.
Israel  is een humanitair land waar elk mensenleven telt, en zoals zo dikwijls, gewonden in Israelische ziekenhuizen behandelt uit Gaza of Syrie. Vraagt u zichzelf maar eens af of u het zou kunnen om deze afgrijselijke mensen nog als mensen te behandelen. Er waren zeer ervaren mensen die de lichamen van de slachtoffers borgen die zeiden dat ze deze martelingen nog nooit hadden gezien. En toch worden deze on-mensen die dit aangericht hebben ook geholpen als ze gewond zijn. De media van hamas en vele andere terroristische organisaties draait overuren om Israël maar zwart neer te zetten. 

Ook vielen er  meerdere raketten op Israël vanuit Libanon waar Hezbollah zich de baas voelt en met grote waarschijnlijkheid is. Inmiddels zijn er tot nu toe vier soldaten  gewond. Er is nu als voorzorg maatregel een 5 km zone ingesteld vanaf de grens. Iedereen die zich binnen deze zone bevind moet evacueren.

Nieuws

Feed

28-07-2023, 08:28

Wat is er nieuw

We zijn nu bijna een jaar onderweg. We zijn HaShem dankbaar dat hij op deze manier ons de kans geeft om ZIJN woorden te onderzoeken en dit te delen met U als lezer. Uiteraard gaan we door met onze nauwe...   Meer
bewijzen van het Joodse bestaan